Är du 25 år eller äldre?

Pernod-ricard-sweden.se innehåller information om alkoholhaltig dryck och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor, vår sekretesspolicy (Privacy Policy) och cookie policy.

Denna hemsida ägs av Pernod Ricard Sweden, Marieviksvägen 19a, Stockholm. Hemsidan får bara besökas av personer som är 25 år eller äldre. Pernod Ricard Sweden uppmuntrar alla besökare att njuta av våra produkter på ett ansvarsfullt sätt. 

pernod-logo
sv en

Recept - Dryck

Martell Toasted Lemon

En klassisk cognacdrink som är vacker i sin enkelhet; Cognac, triple sec och färsk citronjuice. En enastående mjuk drink där sötman från den grillade citronen framhäver Martell VSOPs delikata kvalitéer och även en smak av caramel. Martell VSOP har en eldig doft med inslag av kanel, vanilj, brunt socker, ekfat med peppriga nyanser. Den har en fruktig, rik och kraftfull smak med eldig avslutning.

Toasted lemon.JPG
40 ml Martell VSOP
20 ml triple sec
20 ml färskpressad citronjuice
 

INSTRUKTIONER

Steg 1

Grilla citroner för att karamellisera det naturliga sockret i citronen. Sous-vide-tillaga sedan citronerna i ett vattenbad.

Steg 2

Tillsätt Martell VSOP, triple sec och citronjuice från de grillade citronerna i en shaker. Skaka och häll sedan upp drinken genom en sil i ett coupette-glas. Garnera med en citronskiva.