Är du 25 år eller äldre?

Pernod-ricard-sweden.se innehåller information om alkoholhaltig dryck och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor, vår sekretesspolicy (Privacy Policy) och cookie policy.

Denna hemsida ägs av Pernod Ricard Sweden, Marieviksvägen 19a, Stockholm. Hemsidan får bara besökas av personer som är 25 år eller äldre. Pernod Ricard Sweden uppmuntrar alla besökare att njuta av våra produkter på ett ansvarsfullt sätt. 

pernod-logo
sv en
Absolut Home Hero.PNG

Absolut Home

Nu öppnar vi dörrarna till Absolut Home. Från juli 2018 kan du ta del av historien bakom Absolut Vodka, ett av världens mest ikoniska varumärken. Vi lovar en hisnande resa genom hantverk och innovation. Vilja och strävan. Människor och drömmar. Efter ett besök på Absolut Home kommer du förstå att alla vodkor inte är lika.

Absolut Home building.PNG

Det här är Absolut Home

Historien om Absolut börjar med vår grundare Lars Olsson Smith, Brännvinskungen. En modern entreprenör och modig politiker som aldrig drog sig för att utmana etablissemanget. Speciellt om det kunde innebära bättre kvalitet i flaskorna och villkor för de anställda. Värderingar som allting fortfarande vilar på. För första gången får du chansen att kika in bakom kulisserna, och med egna ögon se hur det går till när en av världens finaste vodkor blir till. Ett arbete vi är stolta över och i åratal längtat efter att få visa upp.

Kreativitet har makt att förändra världen. Det är vår övertygelse och med kreativitet och konst som vapen har vi förändrat mycket till det bättre. Låt oss visa dig hur.

Turer & priser

För att få gå våra turer behöver du vara 18 år. Du som är minderårig är välkommen i målsmans sällskap. Minderåriga, förare och andra som inte får, kan eller vill dricka alkohol serveras alkoholfria drycker.

Guidad tur

The Absolut Experience 250 kr
Absolut Cocktail Class 495 kr (en utbildning som går att bokas separat eller i anslutning till turen)

www.absoluthome.com