Är du 25 år eller äldre?

Pernod-ricard-sweden.se innehåller information om alkoholhaltig dryck och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor, vår sekretesspolicy (Privacy Policy) och cookie policy.

Denna hemsida ägs av Pernod Ricard Sweden, Marieviksvägen 19a, Stockholm. Hemsidan får bara besökas av personer som är 25 år eller äldre. Pernod Ricard Sweden uppmuntrar alla besökare att njuta av våra produkter på ett ansvarsfullt sätt. 

pernod-logo
sv en

Absolut Mixt Guarana & Pineapple

Absolut Mixt är en färdigblandad drink från Absolut Vodka. De två svenskinspirerade smakerna Blueberry & Lime och Cloudberry & Apple var först ut och blev snabbt en succé

PreviewMedium-Absolut Mixt Bottle Guarana&Pineapple Black HighRes.png

Naturligt smaksatt vodka från Åhus 

Nu är uppföljaren Absolut Mixt Guarana & Pineapple lanserad i Systembolagets beställningssortiment. Lätt kolsyrad, naturligt smaksatt med guarana & ananas och gjord på Absolut Vodka där, varje droppe är producerad i Åhus på lokalt odlad höstvete. 

Den nya smaken av Absolut Mixt har en tydlig smak av guarana och färsk ananas med en intensiv karaktär av tropiska frukter och en ton av vanilj. Fräsch och fruktig sötma med en underliggande ton av kola och en elegant bitterhet.