Är du 25 år eller äldre?

Pernod-ricard-sweden.se innehåller information om alkoholhaltig dryck och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor, vår sekretesspolicy (Privacy Policy) och cookie policy.

Denna hemsida ägs av Pernod Ricard Sweden, Marieviksvägen 19a, Stockholm. Hemsidan får bara besökas av personer som är 25 år eller äldre. Pernod Ricard Sweden uppmuntrar alla besökare att njuta av våra produkter på ett ansvarsfullt sätt. 

pernod-logo
sv en

Tips - Dryck

Kahlúa Espresso Martini

Nyhet! I september lanserades en helt ny familjemedlem från Mexiko

kahlua-can_0504_notext.jpg

Receptet är omsorgsfullt framtaget och drycken innehåller nyrostat kaffe, Kahlúa och en vodka. Förpackningen har en speciell förslutning som skapar det härliga skum som dessutom ser mycket läckert ut i glasen. Ready to drink!

Kahlúa Espresso Martini har en generös och sammetslen smak av kaffe, choklad och karamell som lämnar ett härligt avtryck. Perfekt storlek för två personer, serveras väl kyld i martiniglas. 

Kahlúa Espresso Martini finns i Systembolagets beställningssortiment.

Nr 83214, pris 24,90 kr

 

 

 

Inspiration

Tips - Dryck

Exklusiv gin från Schwarzwald

Monkey 47 är en exklusiv gin från Schwarzwald i Tyskland gjord på 47 handplockade speciellt utvalda örter, med flertalet från just Schwarzwaldskogen.

Läs mer

Tips - Dryck

Minttu Twist!

Läs mer

Tips - Dryck

Le Petit Rosé

Läs mer

Tips - Dryck

Nyhet – Lagom® Kryddat Brännvin!

Nu lanserar Pernod Ricard Sverige sin första snaps med lägre alkoholhalt - Lagom® Kryddat Brännvin. Med en storlek och alkoholstyrka som är alldeles lagom avvägd, utan att tumma på den klassiskt skandinaviska smakupplevelsen av dill och kummin, utmanar och förnyar Lagom® den traditionstyngda snapskategorin. Lagom® Kryddat Brännvin är en ekologisk snaps med en alkoholhalt på 25%.

Läs mer

Tips - Dryck

A new mate! Carrington Rosé

Läs mer