Är du 25 år eller äldre?

Pernod-ricard-sweden.se innehåller information om alkoholhaltig dryck och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor, vår sekretesspolicy (Privacy Policy) och cookie policy.

Denna hemsida ägs av Pernod Ricard Sweden, Marieviksvägen 19a, Stockholm. Hemsidan får bara besökas av personer som är 25 år eller äldre. Pernod Ricard Sweden uppmuntrar alla besökare att njuta av våra produkter på ett ansvarsfullt sätt. 

pernod-logo
sv en

Tips - Dryck

Exklusiv gin från Schwarzwald

Monkey 47 är en exklusiv gin från Schwarzwald i Tyskland gjord på 47 handplockade speciellt utvalda örter, med flertalet från just Schwarzwaldskogen.

Distillery.jpg

Det ihop med småskalig destillering och lagring på handgjorda keramikkrus skapar ett unikt och genuint hantverk. Destilleriet är modernt, nyskapande med fokus på deras genuina kvalietet. Monkey 47 her en kryddig, komplex smak med inslag av enbär, kanel, koriander, citrusskal, sandelträ och peppar. Produkten finns i ett 50-tal av Systembolagets butiker och går också enkelt att beställa från beställningssortimentet. Nr är 86813 och prsiet är 399 kr.