Är du 25 år eller äldre?

Pernod-ricard-sweden.com innehåller information om alkoholhaltig dryck och riktar sig till dig som fyllt 25 år.

Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor, vår sekretesspolicy (Privacy Policy) och cookie policy.

Denna hemsida ägs av Pernod Ricard Sweden, Marieviksvägen 19a, Stockholm. Hemsidan får bara besökas av personer som är 25 år eller äldre. Pernod Ricard Sweden uppmuntrar alla besökare att njuta av våra produkter på ett ansvarsfullt sätt. 

pernod-logo
sv en
jameson_movember_main_image_3.jpg

Jameson kampanjar för Movember

Jameson och Pernod Ricard Sverige är superglada för att vi även i år kommer kampanja för Movember och stötta samt sätta fokus på mäns hälsa, både fysisk och psykisk. Vi kommer kampanja tillsammans med våra restaurangkunder över hela landet och genomföra ett gäng insamlingsevenemang. Inte enbart för att uppmuntra till donationer utan även för att sätta fokus på Movember som organisation och det fantastiska arbete som dom gör.

Vi donerar 100 000

För att kick-starta vår kampanj kommer Jameson Sverige att donera 100 000 SEK till Movember men vi hoppas att vi ska kunna samla in ännu mer pengar tillsammans under november. Om du vill hålla dig uppdaterad kring hur det går med vår insamling för Movember och kanske till och med delta så är du välkommen gå med i vårt team här https://movember.com/t/teamjamesonsweden

Springa istället för att odla mustasch?

För att vara ännu mer inkluderande så har Movember lanserat ”Move for Movember” där deltagarna istället för att odla en mustasch, ger ett löfte om att spring totalt 60 km under november och på sätt samla in pengar till Movember. Läs mer om det här https://se.movember.com/get-involved/move

Missa inte Movember-kalendern med svenska bartenders

Som inte detta vore nog så kommer har vi slagit oss ihop med några av Sveriges mest kreativa bartenders och skapat en riktigt rolig och härlig ”Jameson Black Barrel kalender” där alla intäkter går till Movember. Kalendern lanseras första november och kommer finnas att köpa på deltagande bartenders barer. Håll utkik!