Är du 25 år eller äldre?

Pernod-ricard-sweden.com innehåller information om alkoholhaltig dryck och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Dela inte vår information till minderåriga.

Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor, vår sekretesspolicy (Privacy Policy) och cookie policy.

Denna hemsida ägs av Pernod Ricard Sweden, Marieviksvägen 19a, Stockholm. Hemsidan får bara besökas av personer som är 25 år eller äldre. Pernod Ricard Sweden uppmuntrar alla besökare att njuta av våra produkter på ett ansvarsfullt sätt. 

Läs mer på drinkwise.se

pernod-logo
sv en
Hero_Movember_1056x450.jpg

Jameson kampanjar för Movember

Vi är oerhört stolta över att presentera att Jameson och Pernod Ricard Sverige stöttar Movember för tredje året i rad. Vi är också väldigt glada över att presentera Jameson som officiell partner till Movember. Precis som tidigare år involverar vi våra kunder, samarbetspartners och medarbetare till att gemensamt stötta Movember och sätta fokus på mäns hälsa på olika sätt.

Vi donerar 150 000

Vi vill visa att vi menar allvar när vi säger att vi är stolta partners. Därför donerar Jameson Sverige 150 000 SEK till Movember och uppmanar såväl kunder som medarbetare att donera de med. Här kan du skänka pengar.

Bli drinkmästare – stötta Movember

I år har vi även teamat upp med tolv av Sveriges bästa bartenders och bett dem att skapa en unik whiskeydrink gjord på Jameson Whiskey. Alla recept hittar du här. Samma profiler är också en del av vår Movember-kalender, en kalender med syfte att sätta fokus på mäns hälsa. Kalendern säljs hos utvalda barer och krogar och kostar 250 SEK där hela summan oavkortat skänks till Movember. Läs mer om kalendern här.

Vi uppmanar våra branschkollegor och kunder att sprida ordet

I sociala medier kommer vi göra en rad olika aktiveringar för att sätta fokus på mäns hälsa. Genom att prata öppet om hur vi kan bidra till en bättre hälsa minskar vi stigmatiseringen kring ämnet. Vi uppmanar våra branschkollegor och kunder att sprida ordet i deras kanaler med. Här kan du följa Pernod Ricard Sverige på Instagram.

Jens Dahlgren är Jameson Whiskeys brand ambassador.

Jens Dahlberg är Brand Ambassador för Jameson Whiskey och kommer besöka utvalda krogar och barer runt om i Sverige under November. Följ honom på Instagram: @jens_dahlberg