Är du 25 år eller äldre?

Pernod-ricard-sweden.com innehåller information om alkoholhaltig dryck och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Dela inte vår information till minderåriga.

Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor, vår sekretesspolicy (Privacy Policy) och cookie policy.

Denna hemsida ägs av Pernod Ricard Sweden, Marieviksvägen 19a, Stockholm. Hemsidan får bara besökas av personer som är 25 år eller äldre. Pernod Ricard Sweden uppmuntrar alla besökare att njuta av våra produkter på ett ansvarsfullt sätt. 

Läs mer på drinkwise.se

pernod-logo

TÄVLA MED BLACK BARREL

Visa upp din kreativitet och skapa en grym cocktail med Jameson Black Barrel för chansen att tävla i den globala finalen. I vinstpotten ligger bl a en VIP-resa till Irland, 10 000 SEK i fickpengar och medverkan på Jameson HOSTS-festivalen.

TÄVLA HÄR!

Hur går tävlingen till?

Runda 1: LOCAL HERO
Skapa en cocktail som speglar den du är, din kreativitet och lokala smaker, råvaror eller ingredienser. I första rundan handlar det om att skapa något som fångslar juryn. Något som lockar dem att vilja prova din cocktail. Tänk på att visa upp din kreativitet och personlighet när du presenterar dig själv och din cocktail i din film.

Pågår mellan 27 juni – 10 juli

1. Skapa en cocktail baserad på Jameson Black Barrel och någon/några råvaror eller smaker som finns lokalt hos dig.
2. Visa upp din kreativitet (inte bara din cocktail) genom att spela in en video som är 1 minut lång.
3. Lägg upp videon på Instagram med tävlingens hashtags #JamesonBartenderSeries #Competition #JamesonBlackBarrel och tagga oss @jens.dahlberg och @pernodricardssverige.
4. Registrera dig via hemsidan och för mer information JAMESON BLACK BARREL BARTENDER SERIES - Jameson Whiskey
5.  Följ @jamesonhosts för uppdateringar i tävlingen.

 

Runda 2: GLOBAL TASTE MASTER
Två bartendrar från runda 1 går vidare till runda 2. Här ska du skapa en cocktail med ingredienser som går att få tag på överallt. I den här rundan kommer juryn återskapa varje cocktail för att rättvist kunna bedöma dem.

Pågår mellan 18 juli – 25 juli.

1. Skapa en cocktail baserad på Jameson Black Barrel och ingredienser som går att få tag på överallt.
2. Spela in ytterligare en video på 1 minut, där du skapar din cocktail och presenterar den på ett kreativt sätt. Glöm inte att även skicka in tydliga instruktioner på hur drinken och eventuella ingredienser tillreds.

Samtliga finalister kommer även få en djuplodad 2 timmar virtuell utbildning med Jameson.

THE BIG FINALE

Från 'GLOBAL TASTE MASTER'-rundan kommer tre finalister globalt att koras. Dessa kommer få åka till Irland och under tre dagar bo 5-stjärnigt, ges en exklusiv VIP-rundtur av Middleton Distillery samt 10 000kr i fickpengar att spendera under dagarna. Som det inte var nog så kommer finalisterna även medverka på den stora Jameson HOSTS festivalen tillsammans med ytterligare 100+ bartendrar från hela världen. Festivalen leds av Remy Savage och har ett schema späckat av välkända presentatörer och talare. Både från och utanför barvärlden. Helt enkelt tre dagar av oförglömliga minnen, kontakter, vänskap och upplevelser!

 

LÄS MER OCH TÄVLINGEN OCH TÄVLA HÄR!

PRS logo.jpg

Please enjoy our brands responsibly.
Contact us: info@pernod-ricard.com

Terms & Conditions | Privacy Policy | Responsibility Statement | Cookies