Är du 25 år eller äldre?

Pernod-ricard-sweden.com innehåller information om alkoholhaltig dryck och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Dela inte vår information till minderåriga.

Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor, vår sekretesspolicy (Privacy Policy) och cookie policy.

Denna hemsida ägs av Pernod Ricard Sweden, Marieviksvägen 19a, Stockholm. Hemsidan får bara besökas av personer som är 25 år eller äldre. Pernod Ricard Sweden uppmuntrar alla besökare att njuta av våra produkter på ett ansvarsfullt sätt. 

Läs mer på drinkwise.se

pernod-logo
sv en

Aalborg Jule Akvavit 2011

Julen är fylld med många fina traditioner och kanske är Aalborg Jule Akvavit en sådan för många akvavitfantaster. Aalborg Jule Akvavit är speciellt framtagen som en hyllning till hur den finaste konjaken gjordes i slutet av 1800-talet och i år har vi glädjen att lansera den 30:e utgåvan - tradition i en ny vacker flaska och sätter brännvinet på bordet i unik design.

Julen är fylld med många fina traditioner och kanske är Aalborg Jule Akvavit en sådan för många akvavitfantaster.

Aalborg Jule Akvavit är speciellt framtagen som en hyllning till hur den finaste konjaken gjordes i slutet av 1800-talet och i år har vi glädjen att lansera den 30:e utgåvan - tradition i en ny vacker flaska och sätter brännvinet på bordet i unik design.

"Varje år är flaskan en konstnärlig utmaning och har blivit ett eftertraktat samlarobjekt. Den står som en symbol för julen och hemtrevnad när familj och vänner samlas för den traditionella jullunchen. Aalborg Jule Akvavits flaska är döpt till "The Drop" eftersom den instinktivt kommit att förknippa flaskans fina form med gnistrande klara droppar. Den är gjord av starkt glas med Aalborg Akvavits karaktäristiska malteserkors präglad djupt in i glaset" berättar Niklas Lindquist, Categori Manager på Pernod Ricard Sweden.

Smaken är rik med en tydlig touch av kummin. Subtila toner av dill, fänkål, kanel och apelsin slutför julstämningen. Alkoholhalten är av tradition, 47 %, precis som när den finaste konjaken producerades för över 100 år sedan. Med sin styrka och fina smak har vi här den perfekta följeslagaren till det stora svenska julbordet. Innehållet är destillerat som alltid efter vårt gamla fina recept.

Aalborg Jule Akvavit Julen säljs i år i en exklusiv svart presentförpackning prydd med ett vackert gyllene julhjärta. Siffran i bakgrunden visar att årets julakvavit är den 30:e i raden. Nytt för i år är också att den säljs som numrerade flaskor i begränsat antal.

Aalborg Jule Akvavit
Art nr: 10370
Pris: 299 kr

För mer information:

Heléne Reuterwall Thideman
PR-manager
Pernod Ricard Sweden
tel 08 744 73 70
mobil 0733 16 82 90
e-post helene.thideman@pernod-ricard.com