Är du 25 år eller äldre?

Pernod-ricard-sweden.com innehåller information om alkoholhaltig dryck och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Dela inte vår information till minderåriga.

Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor, vår sekretesspolicy (Privacy Policy) och cookie policy.

Denna hemsida ägs av Pernod Ricard Sweden, Marieviksvägen 19a, Stockholm. Hemsidan får bara besökas av personer som är 25 år eller äldre. Pernod Ricard Sweden uppmuntrar alla besökare att njuta av våra produkter på ett ansvarsfullt sätt. 

Läs mer på drinkwise.se

pernod-logo
sv en

Mikael Trygg ny Brand Ambassador

Mikael Trygg är ny Brand Ambassador på Pernod Ricard Sweden. Micke kommer närmast från ett konsultuppdrag på The Soap Bar och tillträdde sin nya tjänst den 1 december

Mikael Trygg är ny Brand Ambassador på Pernod Ricard Sweden. Micke kommer närmast från ett konsultuppdrag på The Soap Bar och tillträdde sin nya tjänst den 1 december.

Micke har arbetat både som anställd och egen företagare bl a som event- och marknadsansvarig för Sea Lounge, Arlandastad Golfrestaurang, barchef och ansvarig för events på Café Opera.

"Som Brand Ambassador på Pernod Ricard Sweden kommer jag att utveckla och bygga vidare företagets varumärken samt driva dem mot gemensamma mål" säger Micke Trygg.

Med sin gedigna bakgrund i branschen kommer Micke att vara en värdefull nyckelspelare i vårt team och vi är mycket stolta över rekryteringen av honom till Pernod Ricard Sweden.

För mer information:

Heléne Reuterwall Thideman
PR-Manager
Pernod Ricard Sweden
tel 0733 16 82 90
e-post helene.thideman@pernod-ricard-com