Är du 25 år eller äldre?

Pernod-ricard-sweden.com innehåller information om alkoholhaltig dryck och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Dela inte vår information till minderåriga.

Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor, vår sekretesspolicy (Privacy Policy) och cookie policy.

Denna hemsida ägs av Pernod Ricard Sweden, Marieviksvägen 19a, Stockholm. Hemsidan får bara besökas av personer som är 25 år eller äldre. Pernod Ricard Sweden uppmuntrar alla besökare att njuta av våra produkter på ett ansvarsfullt sätt. 

Läs mer på drinkwise.se

pernod-logo
sv en

Den 1 november lanseras The Glenlivet Nàdurra Oloroso i Systembolagets beställningssortiment

The Glenlivet Nàdurra Oloroso är en ny produkt i Nàdurra-serien och unikt för denna whisky är att den har lagrats till 100% på sherryfat.

Nàdurra betyder naturlig på skotsk gaeliska och tanken är att den ska produceras enligt de metoder som var rådande under 1800-talet. Whiskyn buteljeras därför på fatstyrka utan att kylfiltreras vilket ger en fylligare karaktär. I denna nya utgåva av Nàdurra har all whisky lagrats på First-Fill Olorosofat från Spanien vilket ger whiskyn en rik och lyxig smak av torkad frukt och varm krydda.

- The Glenlivet Nàdurra Oloroso är den tredje Nàdurran som vi lanserar på den svenska marknaden. De två tidigare blev snabbt mycket omtyckta av både konsumenter och våra krogkunder. Vi ser verkligen  fram emot denna lansering den 1 november säger Rai Fierro, Brand Manager för whisky på Pernod Ricard Sweden.

Doft: Torkad frukt, russin och aprikos.

Smak: Fruktig smak som drar åt apelsinmarmelad med ett uns av mörk choklad. Viss sötma som övergår i en lång och kryddig avslutning.

The Glenlivet Nàdurra Oloroso
Alk halt 60,7% 
Pris 499 kr
Varu nr 85625,

George Smith grundade The Glenlivet Distillery år 1824 och var den första att producera en whisky av sådan exceptionell kvalitet att den snabbt fick ett gott och vida spritt ryckte. Den blev också ett riktmärke för hur en bra maltwhisky skulle smaka och då många konkurrenter började skriva Glenlivet på sina flaskor togs frågan till domstol med resultatet att det bara är originalet som får kallas "The Glenlivet". The Glenlivet Founder’s Reserve ger nu nytt liv åt The Glenlivets personliga och firade stil.

För mer information kontakta gärna:
Rai Fierro
Brand Manager, Pernod Ricard Sweden
Tel 0706 10 70 50
E-post rai.fierro@pernod-ricard.com

Olof Noréus
Brand Ambassador, Pernod Ricard Sweden
Tel 0702 78 01 51
E-post olof.noreus@pernod-ricard.com