Är du 25 år eller äldre?

Pernod-ricard-sweden.com innehåller information om alkoholhaltig dryck och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Dela inte vår information till minderåriga.

Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor, vår sekretesspolicy (Privacy Policy) och cookie policy.

Denna hemsida ägs av Pernod Ricard Sweden, Marieviksvägen 19a, Stockholm. Hemsidan får bara besökas av personer som är 25 år eller äldre. Pernod Ricard Sweden uppmuntrar alla besökare att njuta av våra produkter på ett ansvarsfullt sätt. 

Läs mer på drinkwise.se

pernod-logo
sv en

Luxury Brands från Pernod Ricard på Jakt 2015 Stockholm Game Fair 17 - 19 april

​Vad händer på Jakt 2015 på NackaStrandsMässan?

På NackaStrandsMässan den 17 - 19 april visas de senaste trenderna – modevisningar – den viktiga utrustningen – de bästa jaktresmålen - allt för jakthundarna, den vilda maten – med de som lagar den bäst, drycken som passar till – med tips från de ledande dryckesexperterna. 
Inbjudande lodger/lounger med den vilda maten lagad av kända kockar som exempelvis Anders Levén, KC Wallberg med Viltmatakademin, Kocklandslaget mfl.

I Pernod Ricards monter står Luxury Brands på avecvagnen från Martell – äldst av de stora cognacshusen, legendariska Chivas Regal som redan på 1840-talet utsågs utsåg av Drottning Victoria till hovleverantör och världskända The Glenlivet - the malt that started it all! Våra experter finns på plats och berättar mer om dessa utsökta drycker och erbjuder smakprovningar av exklusiva drycker.

Kostnadsfria Workshops/Debatter/Seminarier
På Stockholm GameFair erbjuds ett mycket stort och exklusivt antal föreläsningar. Du kan ta tillfället i akt och fördjupa dina kunskaper under ledning av några av landets och världens absolut ledande experter. Yrkesjägaren och TV-personligheten Thomas Ekberg har under många års tid varit en av Sveriges mest anlitade föredragshållare inom jakt och viltvård.I över 20 år har han varit verksam som yrkesjägare och bedriver professionella jaktarrangemang, viltslakteri och kursverksamhet i bland annat jägarexamen. Också flitigt figurerande i TV-produktioner som Jakt & Fiske, Jakt & Jägarliv och Jaktlust. Han har valt att hålla föredrag om tre olika ämnen under årets mässa som ligger honom varmt om hjärtat; vildsvinsförvaltning, tillvaratagning av vilt och älgeftersök.
Håkan Dahlby föreläser om Från dröm till verkliget - vägen till OS och Bäst när det gäller.
Det här är bara ett mindre urval så läs hela seminareprogrammet här http://stockholmgamefair.se/forelasningar/

Jägarexamen
Du som har läst in teorin privat kan skriva teoriprovet på Stockholm Game Fair. Anmälan sker varje dag senast klockan 12.00 i Jägarnas Riksförbunds monter. Provskrivning sker klockan 13.00, information om plats får du när du anmäler dig. Ta med legitimation, 200kr i kontanter och ett fotografi (ID-foto) av dig själv. Om du inte klarar provet på första försöket kan du prova igen nästa dag.

Öppettider och Biljetter
Datum:
17-19 April
Öppettider Fredag  17/4 kl 11.00 - 20.00
                   Lördag  18/4 kl 10.00 - 18.00
                   Söndag 19/4 kl 10.00 - 18.00
Plats: NackaStrandsMässan
 Augustendalstorget 6, 131 52 Nacka Strand
Entrébiljett: 180 kr/person

Barn och ungdom under 15 år går gratis i målsmans sällskap.

Hund är välkommen förutsatt att den hålls under kontroll.

Biljetter förköper ni här. Det går även bra att köpa biljetter direkt i mässans entré.

För mer info om Jakt 2015:
Marianne Wallberg
VD NackaStrandsMässan
Tel +46 (0)705 84 94 94
E-post marianne@nackastrandsmassan.se
www.stockholmgamefair.se

För mer info om Pernod Ricard på Jakt 2015:
Heléne Reuterwall Thideman
PR Chef Pernod Ricard Sweden
Tel +46 (0)733 16 82 90
E-post helene.reuterwall-thideman@pernod-ricard.com
www.pernod-ricard-sweden.com