Är du 25 år eller äldre?

Pernod-ricard-sweden.com innehåller information om alkoholhaltig dryck och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Dela inte vår information till minderåriga.

Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor, vår sekretesspolicy (Privacy Policy) och cookie policy.

Denna hemsida ägs av Pernod Ricard Sweden, Marieviksvägen 19a, Stockholm. Hemsidan får bara besökas av personer som är 25 år eller äldre. Pernod Ricard Sweden uppmuntrar alla besökare att njuta av våra produkter på ett ansvarsfullt sätt. 

Läs mer på drinkwise.se

pernod-logo
sv en

Vinnare på Stockholm Beer & Whisky Festival 2015

Årets vinnare av guld, silver och bronsmedaljer är korade på Stockholm Beer & Whisky Festival med Taste Experience.

Årets vinnare av guld, silver och bronsmedaljer är korade på Stockholm Beer & Whisky Festival med Taste Experience.

Festivalens Bästa Whisky och Bästa öl & cider har hög internationell status och uppmärksammas stort både nationellt och internationellt.

Tävlingarna har pågått i veckor innan Stockholm Beer & Whisky Festival börjar. I år har ca 350 olika whisky och ca 1.500 olika öl och cider tävlat om de eftertraktade medaljerna.

De två domarpanelerna - en för whisky och en för öl och cider, består av kunniga nationella och internationella domare. All provning är tyst blindprovning och ingen vet vad som finns i glaset, förutom vilken kategori som provas och vad som kännetecknas för denna kategori. Huvuddomare för whisky är Folke Andersson och för öl/cider är Peter Högström.

Pernod Ricard Swedens vinnare i tävlingarna:

Guld
Strathisla 12 yo
Jameson 18 yo 
Cidraie Pear

Silver
The Glenlivet 12 yo
Ballantine's 21 yo
Jameson Gold Reserve

Brons
Chivas Royal Salute 21 yo
Aberlour A'Bunadh

- Llistan med våra medaljörer speglar bredden i Pernod Ricards whiskysortiment, här finns skotskt single malt tillsammans med skotsk blended whisky och irländsk whiskey, allt av högsta kvalitet och hantverk.Vi är också mycket glada över att finna den mångåriga guldvinnaren i Ciderklassen på prispallen igen säger Rai Fierro, Brand Manager för Pernod Ricard Swedens whiskyportfölj.

Stockholm Beer & Whisky Festival startade 1992 och är den största öl & whiskymässan i sitt slag. Årets mässa pågår på NackaStrandsMässan just nu med sista mässdag lördag 3 oktober.

Läs mer om mässan och se hela listan med alla vinnare på http://www.stockholmbeer.se/

För mer information kontakta gärna:
Rai Fierro
Brand Manager, Pernod Ricard Sweden
Tel 0706 10 70 50
E-post rai.fierro@pernod-ricard.com

Olof Noréus 
Brand Ambassador, Pernod Ricard Sweden 
Tel 0702 78 01 51
E-post olof.noreus@pernod-ricard.com