Är du 25 år eller äldre?

Pernod-ricard-sweden.com innehåller information om alkoholhaltig dryck och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Dela inte vår information till minderåriga.

Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor, vår sekretesspolicy (Privacy Policy) och cookie policy.

Denna hemsida ägs av Pernod Ricard Sweden, Marieviksvägen 19a, Stockholm. Hemsidan får bara besökas av personer som är 25 år eller äldre. Pernod Ricard Sweden uppmuntrar alla besökare att njuta av våra produkter på ett ansvarsfullt sätt. 

Läs mer på drinkwise.se

pernod-logo
sv en

​Usain Bolt ny CEO på Maison Mumm i Champagne

Usain Bolt är en värdig ambassadör som med sina personliga motton: Anything is possible; I don’t think limits som lierar sig perfekt med Maison’s Mumm - Dare. Win. Celebrate.

Nu är det klart att en av världens mest dekorerade atleter tar sig an ett av sina mest spännande uppdrag någonsin: som utnämnd Chief Entertainment Officer, CEO, på Maison Mumm i Champagne. I den presentationsvideo där han berättar om sitt nya uppdrag, gör han det oväntade och sabrerar en flaska Mumm Grand Cordon med en av sina många guldmedaljer. 

Se presentationsvideon här:
https://www.youtube.com/watch?v=tn5fVdL_rO4

I sin nya roll kommer Usain med nya, unika och vågade idéer se till att Mumm finns på plats där det firas och njuts med den energi, intensitet och fräschhet som Mumm står för.

Hans roll som CEO är ny för Maison Mumm och Usain är en värdig ambassadör som med sina personliga motton: Anything is possible; I don’t think limits lierar sig perfekt med Maison Mumm's; Dare. Win. Celebrate.

- Jag är hedrad över att ta mig an rollen som CEO för Maison Mumm, att få visa världen vad det innebär att fira och underhålla på ett mer utmanade sätt, säger Usaine Bolt. Mitt första och största uppdrag kommer att vara att förvalta och förädla Mumms idé om att fira segrar på fantastiska sätt. Nu höjer jag mitt glas tillsammans alla fans runt om i världen!

Mumm har under lång tid satt kvalitet främst och är idag Frankrikes största champagne. Nu siktar Maison Mumm mot den amerikanska marknaden och att även där nå plats nr 1.

För mer information, kontakt oss gärna;
Pierre-Eric Bouvier,
Brand Manager Pernod Ricard Sweden
0709 15 52 02
pierre.eric.bouvier@pernod-ricard.com

Heléne Reuterwall Thideman,
PR Manager Pernod Ricard Sweden
0733 16 82 90
helene.reutrwall-thideman@pernod-ricard.com

Om Maison Mumm 
Maison Mumm ligger i Reims och ända sedan år 1827 då Mumm startades har kvalitet varit det viktigaste redskapet. Didier Mariotti är vinmakaren som under de senaste åren förvandlat Maison Mumm till ett unikt champagnehus med det lilla extra. Maison Mumm har över 218 hektar, rankad 98% på kvalitetsskalan varav 170 hektar är Grand Cru lägen som Ay, Bouzy, Ambonnay, Verzy, Verzenay, Avize och Cramant.