Är du 25 år eller äldre?

Pernod-ricard-sweden.com innehåller information om alkoholhaltig dryck och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Dela inte vår information till minderåriga.

Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor, vår sekretesspolicy (Privacy Policy) och cookie policy.

Denna hemsida ägs av Pernod Ricard Sweden, Marieviksvägen 19a, Stockholm. Hemsidan får bara besökas av personer som är 25 år eller äldre. Pernod Ricard Sweden uppmuntrar alla besökare att njuta av våra produkter på ett ansvarsfullt sätt. 

Läs mer på drinkwise.se

pernod-logo
sv en

Absolut Vodka och Oatly i samarbete för Way Out West

Absolut Vodka blir officiell spritpartner till årets upplaga av Way Out West och annonserar samarbete med Oatly. Det blir unik popup-barmiljö med specialdesignade drinkar under sommarens upplaga av Way Out West när Absolut Vodka går in som spritpartner för festivalen.

Absolut Vodka blir officiell spritpartner till årets upplaga av Way Out West och annonserar samarbete med Oatly. Det blir unik popup-barmiljö med specialdesignade drinkar under sommarens upplaga av Way Out West när Absolut Vodka går in som spritpartner för festivalen.

-Vi älskar att Way Out West är en festival med hög integritet och vi är glada att få jobba tillsammans med dem i år, säger Pia Hägglöf, Senior Brand Manager, Absolut.

Ett samarbete mellan Absolut och Oatly
Till festivalen lanserar Absolut ett samarbete med Oatly - specialkurerade ”freakshakes” speciellt framtagna för Way Out West. Freakshakes är en vidareutveckling av den klassiska milkshaken. Under festivalen kommer utvalda drinkar, på temat festival, gjorda på Oatlys nylanserade glassar och Absolut Vodka serveras.

Självklart har även en mjölkfri White Russian tagits fram, där komjölken kommer bytas ut mot Oatlys populära havredryck iKaffe och serveras på utvalda ställen på festivalområdet.

Absoluts barmiljö kommer husera i VIP-avdelningen och vara fylld med aktiviteter under hela festivalen. Bland annat står dj-kollektivet Trunk Funk, för musiken och en station med festivalglitter samt en infinity mirror kommer finnas på plats.

Om Absolut
Absolut Vodka är en svensk premiumvodka tillverkad av enbart naturliga ingredienser, och i och med att 100 % av all produktion sker i skånska Åhus gör det Absolut till världens största lokalproducerade vodka. I våras lanserade de kampanjen One Source som uppmärksammar att varje ingrediens i Absolut Vodka härstammar från en radie av 100 kilometer, från vetet till vattnet, och destilleriet är sedan 2016 C02 neutralt.

Berry”
40ml Absolut Vanilia
1/2 dl frysta jordgubbar
20ml Rich Syrup
125ml Oatly iKaffe
1 Skopa Oatly Jordgubb
Is

Blanda samtliga ingredienser tillsammans med en skopa is i en bra blender som skapar en krämig konsistens. Toppa med jordgubbar, mashmallows och allt du tycker om.


“Mango”
40ml Absolut Mango alt. Absolut Vodka
20ml Orange Cordial
1/2 dl Fryst Mango
125ml Oatly Mango/Orange
1 Scoop Oatly Vanilj
Is

Blanda samtliga ingredienser tillsammans med en skopa is i en bra blender som skapar en krämig konsistens. Toppa med små marshmallows, donuts och strössel.

"Mocha"
40ml Absolut
20ml Rich Syrup*
1 Shot Espresso
125ml Oatly Chokladmjölk
1 Skopa Oatly Choklad
Is

Blanda samtliga ingredienser tillsammans med en skopa is i en bra blender som skapar en krämig konsistens. Toppa med allt du tycker om.

*Rich Syrup är 60% socker och 40% vatten. Alternativ är att använda Gomme Monin.

"Salt n' Nut"
40ml Absolut Vanilia
20ml Maple Syrup
125ml Oatly iKaffe
1 Skopa Oatly Salty Caramel & Hazelnut
Is

Blanda samtliga ingredienser tillsammans med en skopa is i en bra blender som skapar en krämig konsistens. Toppa med karamellsås och popcorn.

"Absoloatly White Russian"
40ml Absolut Vodka
20ml Kahlúa
Oatly iKaffe
Is

Fyll ett glas med is, häll sedan i Kahlúa och Absolut Vodka. Fyll upp med Oatly iKaffe.

För mer information och bilder, vänligen kontakta:

Stina Vickhoff
Part Projects PR
Stina.vickhoff@partprojects.s

Pia Hägglöf
Senior Brand Manager Absolut
Pia.hagglof@pernod-ricard.com