Är du 25 år eller äldre?

Pernod-ricard-sweden.com innehåller information om alkoholhaltig dryck och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Dela inte vår information till minderåriga.

Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor, vår sekretesspolicy (Privacy Policy) och cookie policy.

Denna hemsida ägs av Pernod Ricard Sweden, Marieviksvägen 19a, Stockholm. Hemsidan får bara besökas av personer som är 25 år eller äldre. Pernod Ricard Sweden uppmuntrar alla besökare att njuta av våra produkter på ett ansvarsfullt sätt. 

Läs mer på drinkwise.se

pernod-logo
sv en

Favoriten Absolut Lime – nu i alla Systembolagets butiker

Från och med 1 mars 2018 finns Absolut Lime i ordinarie sortiment i Systembolagets alla butiker. Absolut Lime är perfekt att blanda fräscha drinkar på och fungerar även utmärkt att servera iskall, som den är.

Absolut Lime lanserades i mars 2017. Då hade det gått fyra år sedan Absolut senast lanserade en smaksatt vodka och succén var ett faktum.
Med sin fräscha twist och naturliga smak av färskpressad lime är Absolut Lime ett utmärkt val för en uppfriskande drink.

Sommarens drink är Absoluts signaturdrink Absolut Lime Soda. Den är både uppfriskande och enkel att blanda.
Absolut Lime Soda 
1 del Absolut Lime
4 delar Sodavatten

2 limeklyftor
Fyll ett glas med isbitar. Tillsätt alla ingredienser. Blanda och servera med limeklyftor. För en lyxigare variant garnera även med gurkskivor och mynta.Idag representerar vodka med citrussmak närmre en fjärdedel av världens smaksatta vodka och man ser en ökad dragning till just lime när det kommer till citrusdrinkar. Hela 3 av topp 10 cocktails har lime som en av sina huvudingredienser.

Liksom all vodka från Absolut produceras Absolut Lime i Åhus. Med sin naturliga smaksättning personifierar Absolut Lime det ständiga arbetet med att leverera premiumvodka ut i världen.

Absolut Lime finns i Systembolagets ordinarie sortiment från och med den 1 mars 2018.

Alkoholstyrka 40%
Nr 89037
Pris 255 kr, 700ml flaska

För mer information och ytterligare material vänligen kontakta:
Stina Vickhoff
Part Projects PR
stina.vickhoff@partprojects.se