Är du 25 år eller äldre?

Pernod-ricard-sweden.com innehåller information om alkoholhaltig dryck och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Dela inte vår information till minderåriga.

Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor, vår sekretesspolicy (Privacy Policy) och cookie policy.

Denna hemsida ägs av Pernod Ricard Sweden, Marieviksvägen 19a, Stockholm. Hemsidan får bara besökas av personer som är 25 år eller äldre. Pernod Ricard Sweden uppmuntrar alla besökare att njuta av våra produkter på ett ansvarsfullt sätt. 

Läs mer på drinkwise.se

pernod-logo
sv en

Kahlúa lanserar färdigblandad Espresso Martini på burk

Kahlúa välkomnar en ny medlem i familjen – färdigblandad Kahlúa Espresso Martini på burk. En len version av den klassiska cocktailen, gjord på noggrant utvalda ingredienser för att smaka och kännas lika sammetslen som en nyskakad Espresso Martini.

Kahlúa välkomnar en ny medlem i familjen – färdigblandad Kahlúa Espresso Martini på burk. En len version av den klassiska cocktailen, gjord på noggrant utvalda ingredienser för att smaka och kännas lika sammetslen som en nyskakad Espresso Martini.

- Espresso Martini är en populär drink både som aperitif och efter maten, men kan kännas svårbemästrad att göra från scratch. Med denna färdigblandade drink får man en välbalanserad Martini på första försöket och kan dessutom servera många. Sedan kan man själv välja garnering och där är variationerna oändliga, säger Pia Hägglöf, Senior Brand Manager White Spirits.

Kahlúa Espresso Martini lanseras in en ”slim can” om 200 ml och innehåller två serveringar.

- Det är oerhört kul att lansera en Espresso Martini med den smått legendariska Kahlúan! Att drinken dessutom kommer färdigblandad på burk gör det enkelt att avnjuta en god Espresso Martini hemma, till brunchen eller på fest. Sedan kan man addera till exempel kaffebönor, riven choklad eller varför inte kanelstänger för att sätta en personlig touch, fortsätter Pia Hägglöf.

Den innovativa burken är utrustad med en kväveanordning som får bubblorna att stiga upp till ytan i samma stund som burken öppnas för att skapa det krämiga skummet som en klassisk Espresso Martini har

Receptet är framtaget med noggrant utvalda ingredienser, bland annat rostat kaffe, Kahlúa och ett stänk av vodka som ger drinken en välbalanserad smak. Den sammetslena drinken kan avnjutas direkt ur burken eller hälls upp i Martiniglas för att avnjutas 20 sekunder senare då skummet har satt sig.

Kahlúas Espresso Martini säljs i burkar på 200 ml och kommer att finnas i Systembolagets beställningssortiment från den 3 september, 2018. Priset ligger på 24,90 SEK. Artikelnummer: 83214.

För pressmaterial och produktprover kontakta:
Andrea Romander, Cohn & Wolfe Stockholm
E-post: pernod-ricard@cohnwolfe.com
Tel: +46 70 634 15 16

För övrig information kontakta:
Pia Hägglöf, Pernod Ricard Sweden
E-post: pia.hagglof@pernod-ricard.com
Tel: +46 70 845 43 37