Är du 25 år eller äldre?

Pernod-ricard-sweden.com innehåller information om alkoholhaltig dryck och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Dela inte vår information till minderåriga.

Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor, vår sekretesspolicy (Privacy Policy) och cookie policy.

Denna hemsida ägs av Pernod Ricard Sweden, Marieviksvägen 19a, Stockholm. Hemsidan får bara besökas av personer som är 25 år eller äldre. Pernod Ricard Sweden uppmuntrar alla besökare att njuta av våra produkter på ett ansvarsfullt sätt. 

Läs mer på drinkwise.se

pernod-logo
sv en

Nyhet på hyllan - 10-årig Tripple Barrel från J.P. Wiser’s

Från det äldsta ännu aktiva whiskymärket i Kanada kommer nu en tioårig, trippellagrad whisky till Sverige. Nyheten, som har mjuka, karamelliga toner och nyanserat kryddig karaktär, finns i Systembolagets ordinarie sortiment från och med 1 juni.

Från det äldsta ännu aktiva whiskymärket i Kanada kommer nu en tioårig, trippellagrad whisky till Sverige. Nyheten, som har mjuka, karamelliga toner och nyanserat kryddig karaktär, finns i Systembolagets ordinarie sortiment från och med 1 juni.Nu släpps J.P. Wiser’s 10 Years Old Tripple Barrel, en rund och välsmakande whisky som lagrats under minst tio år på tre sorters fat för att uppnå en komplex och nyanserad smak. Whiskyn är destillerad i kopparkolonnpannor som ger en kryddig karaktär och lång eftersmak. Därefter lagras den på nya amerikanska ekfat, amerikanska bourbonfat och kanadensiska whiskyfat.

– Vi är mycket glada över att för första gången lansera en kanadensisk whisky i Sverige. Denna tioåring passar perfekt en ljummen sommarkväll och har en smak och karaktär som gör att den även passar bra i många cocktails, säger Olof Noreus, Whisky Brand Ambassador, Pernod Ricard Sweden.

Whiskyn är buteljerad på PET-flaska för minskad klimatpåverkan och kommer att finnas i två storlekar, 700 ml och 350 ml.

J.P. Wiser’s 10 Years Old Tripple BarrelNummer Systembolaget: 422
Pris: 229 kr för 70 cl (+ 1 kr pant), 125 kr för 35 cl (+ 1 kr pant)
Alkoholhalt: 40,0 %
Doft: Komplex doft av karamell, torkad frukt, vanilj och mild kryddighet med en underliggande ton av grönt äpple och päron.
Smak: Mjuk och välbalanserad med honung, vanilj och karamell. Mjuk eftersmak av äpple, päron, torkad frukt och nyanserade kryddor.

För pressmaterial kontakta:
Oskar Lind, Cohn & Wolfe Stockholm
E-post: pernod-ricard@cohnwolfe.com
Tel: +46 70 720 20 88

För mer information, kontakta:
Rai Fierro, Brand Manager Pernod Ricard
E-post: rai.fierro@pernod-ricard.com
Tel: +46 706 10 70 50