Är du 25 år eller äldre?

Pernod-ricard-sweden.com innehåller information om alkoholhaltig dryck och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Dela inte vår information till minderåriga.

Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor, vår sekretesspolicy (Privacy Policy) och cookie policy.

Denna hemsida ägs av Pernod Ricard Sweden, Marieviksvägen 19a, Stockholm. Hemsidan får bara besökas av personer som är 25 år eller äldre. Pernod Ricard Sweden uppmuntrar alla besökare att njuta av våra produkter på ett ansvarsfullt sätt. 

Läs mer på drinkwise.se

pernod-logo
sv en

Pernod Ricard inleder samarbete med De Kuyper

Vin- och spritproducenten Pernod Ricard och likör- och spritproducenten De Kuyper Royal Distillers inleder ett samarbete i Sverige, med start den 1a april 2018

Vin- och spritproducenten Pernod Ricard och likör- och spritproducenten De Kuyper Royal Distillers inleder ett samarbete i Sverige, med start den 1a april 2018. Det innebär att Pernod Ricard representerar det breda utbudet av De Kuypers likörer gentemot Systembolaget och sitt stora och väl etablerade nätverk av barer, hotell- och restaurangkunder. De Kuyper är världens största producent av cocktaillikörer och exporterar till över 100 länder världen över.

”Vi är mycket nöjda över att börja vårt samarbete med De Kuyper. Likörportföljen erbjuder ett perfekt komplement till Pernod Ricards nuvarande sortiment. Detta samarbete kommer stärka vår ledande position på marknaden. Våra företag har mycket gemensamt och vi delar liknande strategier och målsättningar.” säger Fabrice Audan, VD för Pernod Ricard Northern Europe och Pernod Ricard Sweden.

”Vi samarbetar redan med Pernod Ricard i ett antal olika marknader och vi ser framemot att börja göra det även i Sverige. Det är ett logiskt nästa steg för oss. Vi vill passa på att tacka vår tidigare partner Nigab för ett lyckat samarbete under alla dessa år.
Pernod Ricard är marknadsledande inom sprit på Svenska on-trade marknaden och vi vet av erfarenhet att vårt sortiment av premiumlikörer och sprit kompletterar väl Pernod Ricards imponerande premium portfölj. Genom detta samarbete kommer vi kunna hitta bra synergier gällande cocktails och cocktailmenyer och det passar perfekt med vårt företags vision “Own the Cocktail””, säger Mark de Witte, Global VD för De Kuyper.

Om De Kuper Royal Distillers
De Kuyper Royal Distillers är ett familjeägt premium likör- och spritföretag grundat 1695 av Petrus De Kuyper. Företaget, vars huvudkontor ligger i Schiedam nära Rotterdam (NL), är marknadsledande inom cocktaillikörer och äger samt producerar flertalet välkända produkter som tex Peachtree, Cherry Heering, Mandarine Napoléon samt enbaserade spriten under det internationella varumärket Rutte. Mark de Witte är Global Verkställande Directör.