Är du 25 år eller äldre?

Pernod-ricard-sweden.com innehåller information om alkoholhaltig dryck och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Dela inte vår information till minderåriga.

Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor, vår sekretesspolicy (Privacy Policy) och cookie policy.

Denna hemsida ägs av Pernod Ricard Sweden, Marieviksvägen 19a, Stockholm. Hemsidan får bara besökas av personer som är 25 år eller äldre. Pernod Ricard Sweden uppmuntrar alla besökare att njuta av våra produkter på ett ansvarsfullt sätt. 

Läs mer på drinkwise.se

pernod-logo
sv en

Stéphanie Durroux blir ny VD för Pernod Ricard Sweden och Pernod Ricard Northern Europe

Stéphanie Durroux, för närvarande Marketing Director på Ricard & Pernod i Frankrike, har utsetts till ny VD för Pernod Ricard Sweden och Pernod Ricard Northern Europe.

Stéphanie Durroux är, med sin erfarenhet av såväl strategiskt som taktiskt sälj- och marknadsansvar på global nivå, en självklar efterträdare till nuvarande VD Fabrice Audan, som går vidare till ett annat uppdrag inom Pernod Ricardgruppen. Stéphanie har med framgång ansvarat för stora globala varumärken inom Pernod Ricards produktportfölj. Med bakgrund inom framförallt marknadsföring och varumärkesbyggande tar hon, den 1a september, steget vidare och tillträder som VD för Pernod Ricard Northern Europe.

– Pernod Ricard är ett unikt företag i sin kategori. Under de senaste åren har man i Norra Europa bedrivit ett omfattande förändringsarbete i syfte att skapa en hållbar och lönsam organisation som främjar entreprenörskap och uppmuntrar till innovation. Detta med mycket framgångsrika resultat. Jag ser fram emot att bygga vidare på detta tillsammans med alla medarbetare, säger Stéphanie Durroux.

Stéphanie Durroux började, efter 8 år på Hachette och Michelin, inom Pernod Ricard år 2004 som Brand Director för Martell Cognac i Shanghai. År 2007 blev hon Global Brand Director för Martell Cognac och därefter Global Brand Director för Champagne Mumm & Perrier-Jouët (MMPJ) i Paris. År 2013 tilldelades hon uppdraget som Strategy & Development Director av MMPJ följt av en position som Marketing Director på den franska marknaden år 2015.

För mer information kontakta gärna:

Oskar Lind
Cohn & Wolfe Stockolm
Tel: 070 720 20 88, E-post: pernod-ricard@cohnwolfe.com

Anne Palmqvist
Marketing Manager Portfolio and Business Development Pernod Ricard Sweden
Tel: 073 275 35 27, E-post: anne.palmqvist@pernod-ricard.com