Är du 25 år eller äldre?

Pernod-ricard-sweden.com innehåller information om alkoholhaltig dryck och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Dela inte vår information till minderåriga.

Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor, vår sekretesspolicy (Privacy Policy) och cookie policy.

Denna hemsida ägs av Pernod Ricard Sweden, Marieviksvägen 19a, Stockholm. Hemsidan får bara besökas av personer som är 25 år eller äldre. Pernod Ricard Sweden uppmuntrar alla besökare att njuta av våra produkter på ett ansvarsfullt sätt. 

Läs mer på drinkwise.se

pernod-logo
sv en

Succén Absolut Mixt åker på sommarturné

Absoluts framgångsrika produktnyhet Absolut Mixt ger sig ut på sommarturné för andra året i rad. Flertalet av Sveriges bästa festivaler och evenemang kommer under sommaren få besök av Absolut Mixts specialdesignade mobila barmiljö.

I våras lanserades den tredje Absolut Mixt-smaken Guarana & Pineapple och nu kickar Absolut, tillsammans med de tidigare smakerna Blueberry & Lime och Cloudberry & Apple, igång sommaren med sin populära sommarturné.

Barmiljön är framtagen av den prisade eventbyrån Telepathic och består av en mobil bar och en ”social area” som på olika sätt kan anpassas efter den plats som besöks både i storlek och design. Baren har en infinity mirror och flera sittplatser perfekta för loungehäng som funkar lika bra på dagen som på natten.

-Vi ser mycket fram emot att sjösätta vår Absolut Mixt-turné, i år tar vi miljön till nästa nivå och det känns som att vi hittat det perfekta tillhållet för våra besökare att slappna av och njuta på, Pia Hägglöf, Senior Brand Manager, Pernod Ricard Sverige.

Utöver turnén kommer det att finnas en permanent sommarbar med milsvid utsikt på S.U.S (Stockholm Under Stjärnorna), på Brunkebergstorg i Stockholm.

Här hittar du Absolut Mixt-turnén i sommar:

14/7 Grillo, Gävle

16/7 Pepes Bodega, Båstad

21/7 Teatern, Norrtälje

25/7 Hugo Park Festival, Norrköping

28/7 Amaze Festival, Smögen

3/8 Europride på Mosebacke, Stockholm

9-11/8 Way Out West, Göteborg

Om Absolut Mixt

Absolut Mixt är Absoluts senaste stora produktnyhet - en färdigblandad drink på flaska. Drycken är lätt kolsyrad, naturligt smaksatt och serveras i en stilren glasförpackning med en alkoholhalt på 4,5%.
Absolut Mixt-familjen 
Absolut Mixt är lätt kolsyrad, uppfriskande och naturligt smaksatt med en utsökt blandning av bär och frukter och såklart; Absolut Vodka. Varje droppe av Absolut är producerad i Åhus på lokalt odlat höstvete.
Absolut Mixt tappas i en glasflaska där designen är en hyllning till Absolut Vodkas ikoniska flaskform. Varje flaska har ett penseldrag struket över sig, och penseldragen har skapats unikt för varje smak för att länka ihop Absoluts historia och engagemang i konstvärlden.
Absolut Mixt finns i några utvalda butiker i ordinarie sortiment och går också att beställa på absolutmixt.se eller på Systembolaget, beställningsnummer: 83220

Absolut Mixt Guarana & Pineapple
Alkoholhalt 4,5%
Guarana & Pineapple har en tydlig smak av guarana och färsk ananas, med en intensiv karaktär av tropiska frukter och en ton av vanilj. Fräsch och fruktig sötma med en underliggande ton av kola och en elegant bitterhet.
Beställningsnummer: 83220
Pris 21.90

Absolut Mixt Bluberry & Lime
Alkoholhalt 4,5%
Absolut Mixt Blueberry & Lime har en tydlig, balanserad sötma med eleganta toner från vilda blåbär i kombination med den uppfriskande smaken av färsk lime. Detta ger drycken en frisk bärighet med tydlig syra som ger ett elegant och rent avslut.
Beställningsnummer: 83380
Pris 21.90

Absolut Mixt Cloudberry & Apple
Alkoholhalt 4,5%
Absolut Mixt Cloudberry & Apple har en frisk smak av färska äpplen och solmogna hjortron. Hjortronets speciella karaktär kan beskrivas med blommiga toner av nypon med en touch av vanilj. Den utsökta smaken av hjortron rundas av fint med fräschören av krispigt äpple.
Beställningsnummer: 83409
Pris 21.90

För mer information och ytterligare material vänligen kontakta:
Stina Vickhoff
Part Projects PR
stina.vickhoff@partprojects.se