Är du 25 år eller äldre?

Pernod-ricard-sweden.com innehåller information om alkoholhaltig dryck och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Dela inte vår information till minderåriga.

Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor, vår sekretesspolicy (Privacy Policy) och cookie policy.

Denna hemsida ägs av Pernod Ricard Sweden, Marieviksvägen 19a, Stockholm. Hemsidan får bara besökas av personer som är 25 år eller äldre. Pernod Ricard Sweden uppmuntrar alla besökare att njuta av våra produkter på ett ansvarsfullt sätt. 

Läs mer på drinkwise.se

pernod-logo
sv en

Succén Absolut Mixt i ny smak

Absolut följer upp förra årets succéprodukt Absolut Mixt och lanserar nu en ny spännande smak – Guarana & Pineapple. Den nya smaken blir ett tillskott till den växande Mixt-familjen, som tagits emot med stort intresse på marknaden.

Förra årets stora nyhet från Absolut var den helt nya produkten Absolut Mixt – en färdigblandad drink på flaska. Drycken är lätt kolsyrad, naturligt smaksatt och serveras i en stilren glasförpackning. Produkten fungerar perfekt för hemmafesten när man vill slippa blanda drinkar utan att tumma på kvaliteten.

Efter framgångarna med de nu etablerade smakerna Blueberry & Lime och Cloudberry & Apple lanseras den nya smaken Guarana & Pineapple för att bredda sortimentet.

”Det är med spänning vi står inför årets lansering av den nya Absolut Mixt-smaken Guarana & Pineapple. Efter förra årets succé med de mer nordiska smakerna hoppas vi att detta ska bli en uppskattad och naturlig utökning av Mixt-sortimentet” – Pia Hägglöf, Senior Brand Manager, Pernod Ricard Sverige.

Absolut Mixt kommer att lanseras i samband med en Art Bar i Stockholm och en sommarturné landet runt från och med juni till och med augusti

Absolut Mixt-familjen

Absolut Mixt är lätt kolsyrad, uppfriskande och naturligt smaksatt med en utsökt blandning av bär och frukter och såklart; Absolut Vodka Original. Varje droppe av Absolut är producerad i Åhus på lokalt odlat höstvete.

Absolut Mixt tappas i en glasflaska där designen är en hyllning till Absolut Vodkas ikoniska flaskform. Varje flaska har ett penseldrag struket över sig, och penseldragen har skapats unikt för varje smak för att länka ihop Absoluts historia och engagemang i konstvärlden.

Absolut Mixt Guarana & Pineapple finns att beställa från och med den 16 april 2018 på absolutmixt.se eller på Systembolaget, beställningsnummer: 83220

Som ett resultat av den höga efterfrågan kommer de befintliga smakerna Absolut Mixt Cloudberry & Apple och Blueberry & Lime finnas till försäljning i 50 respektive 180 Systembolag från och med den 1 mars. Priset för en 275 ml flaska är 21.90 kr.

Absolut Mixt Guarana & Pineapple
Guarana & Pineapple har en tydlig smak av guarana och färsk ananas, med en intensiv karaktär av tropiska frukter och en ton av vanilj. Fräsch och fruktig sötma med en underliggande ton av kola och en elegant bitterhet.
Alkoholstyrka 4,5%
Nr 83220
Pris 21,90 kr, 275ml flaska

Absolut Mixt Blueberry & Lime
Alkoholhalt 4,5%
Absolut Mixt Blueberry & Lime har en tydlig, balanserad sötma med eleganta toner från vilda blåbär i kombination med den uppfriskande smaken av färsk lime. Detta ger drycken en frisk bärighet med tydlig syra som ger ett elegant och rent avslut.

Absolut Mixt Cloudberry & Apple
Alkoholhalt 4,5%
Absolut Mixt Cloudberry & Apple har en frisk smak av färska äpplen och solmogna hjortron. Hjortronets speciella karaktär kan beskrivas med blommiga toner av nypon med en touch av vanilj. Den utsökta smaken av hjortron rundas av fint med fräschören av krispigt äpple.

För mer information och ytterligare material vänligen kontakta:

Stina Vickhoff
Part Projects PR
stina.vickhoff@partprojects.se