Är du 25 år eller äldre?

Pernod-ricard-sweden.com innehåller information om alkoholhaltig dryck och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Dela inte vår information till minderåriga.

Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor, vår sekretesspolicy (Privacy Policy) och cookie policy.

Denna hemsida ägs av Pernod Ricard Sweden, Marieviksvägen 19a, Stockholm. Hemsidan får bara besökas av personer som är 25 år eller äldre. Pernod Ricard Sweden uppmuntrar alla besökare att njuta av våra produkter på ett ansvarsfullt sätt. 

Läs mer på drinkwise.se

pernod-logo
sv en

Aberlour lanserar Single Cask 17YO i Sverige

Den 15 april lanseras 108 flaskor av Aberlour Single Cask 17YO i Systembolagets exklusiva sortiment.

Den 15 april lanseras 108 flaskor av Aberlour Single Cask 17YO i Systembolagets exklusiva sortiment.

Aberlour Single Cask 17YO är en exklusiv whisky och ett samlarobjekt som erbjuder Single Malt-entusiaster en unik smakupplevelse. Aromen är fruktig med söta toner av chocklad, vanilj och päron, smaken är rik med toner av vaniljkaka, honung och mjuk kola som ger en lång, len och söt finish. Whiskyn har lagrats på first fill bourbonfat som ger en mångsidig och fyllig smak. Aberlour Single Cask 17YO buteljeras vid 52,4% alkoholhalt.

”Let the deed show”, Aberlours övergripande etos, återspeglas i den nya förpackningen för Aberlour Single Cask Edition. Den minimalistiska flaskan och förpackningen ger en förstklassig känsla som lyfter fram dryckens kvalitet. Den nya flaskdesignen lägger särskild vikt vid årgången samt anger det individuella fatnumret, ålder och antalet flaskor för att ytterligare framhäva whiskyns exklusivitet och raritet. Förpackningen har även den för varumärket karakteristiska vaxförslutningen, som kräver applicering för hand, för att förstärka det genuina hantverk som Aberlour är känt för.

- Vi är väldigt glada över att introducera Aberlour Single Cask Edition 17YO i Sverige. Det känns alltid spännande att hjälpa äventyrliga whiskykonnässörer att utforska och testa gränserna inom Single Malt och särskilt denna gång då detta, mig veterligen, är den första Single Cask-utgåvan från Aberlour som någonsin nått den svenska marknaden. Det är en unik whisky på flera nivåer som vi vet att många sett fram emot, säger Johanna Elshult, Senior Brand Manager, Pernod Ricard Sweden.

Aberlour Single Cask Edition 17YO släpps den 15 april 2021, i Systembolagets exklusiva sortiment.

Aberlour Single Cask 17YO

Lanseringsdatum: 15 april 2021

Art.nr.: 40896

Pris: 2 395 kr

Volym: 700 ml

Alkoholhalt: 52,4%