Är du 25 år eller äldre?

Pernod-ricard-sweden.com innehåller information om alkoholhaltig dryck och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Dela inte vår information till minderåriga.

Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor, vår sekretesspolicy (Privacy Policy) och cookie policy.

Denna hemsida ägs av Pernod Ricard Sweden, Marieviksvägen 19a, Stockholm. Hemsidan får bara besökas av personer som är 25 år eller äldre. Pernod Ricard Sweden uppmuntrar alla besökare att njuta av våra produkter på ett ansvarsfullt sätt. 

Läs mer på drinkwise.se

pernod-logo
sv en

Absolut lanserar tillfällig smak: Absolut Watermelon

Den 13 april introducerar Absolut en ny medlem till sin smaksamling: Absolut Watermelon. En kristallklar, frisk och fruktig vodka med naturlig sötma och komplexa noter av vattenmelon som ger de klassiska drinkarna en ny twist. Premiumvodkan kommer att finnas i Systembolagets tillfälliga sortiment.

Den 13 april introducerar Absolut en ny medlem till sin smaksamling: Absolut Watermelon.

En kristallklar, frisk och fruktig vodka med naturlig sötma och komplexa noter av vattenmelon som ger de klassiska drinkarna en ny twist. Premiumvodkan kommer att finnas i Systembolagets tillfälliga sortiment.

Absolut Watermelon har en uppfriskande, rik och len smak med tydlig karaktär av vattenmelonjuice. I kombination med inslag av kryddighet skapas en krämig och saftig känsla med syrlighet. En något reducerad alkoholhalt ger en optimerad smakprofil och balans.

”Smakerna i Absolut Watermelon är naturligt utvunna. Det är en fräsch och rolig produkt att göra en spritz- eller sodadrink av, likväl som den är en utmärkt twist till din favoritdrink. säger Sophie Linnusaar, Brand Manager Absolut.

Absolut Watermelon ären modern klassiker som lämpar sig perfekt för att avnjutas tillsammans med vänner, i en oändlig rad av variationer. Watermelon Spritz är ett trevligt alternativ till klassiska aperitifs. Watermelon Collins är en läskande och syrlig blandning av Absolut Watermelon och limejuice. Watermelon & Soda är en enkel cocktail som hyllar den fräscha smaken av vattenmelon.

Absolut Watermelon


Artikelnummer: 40940-01

Alkoholhalt: 38% Alc. /Vol.

Pris: 256 sek för 700 ml

Smak: Frisk och fruktig med en sötma av vattenmelon.

Absolut Watermelon cocktails:

Watermelon Spritz

 • 30 ml Absolut Watermelon
 • 90 ml mousserande vin
 • 4 bitar vattenmelon
 • Garnityr: vattenmelon och mynta

Gör så här:

Muddla vattenmelonsbitarna i en shaker och addera vodkan. Sila ned i ett vinglas och toppa med mousserande vin. Dekorera med en bit vattenmelon och mynta.

Watermelon Collins

 • 50 ml Absolut Watermelon
 • 30 ml limejuice
 • 20 ml sockerlag
 • Sodavatten eller tonic
 • Garnityr: basilika

Gör så här:

Fyll en shaker med is, vodka, limejuice och sockerlag. Skaka och sila ned i ett high-ball glas. Toppa med sodavatten och dekorera med basilika.

Watermelon & Soda

 • 30 ml Absolut Watermelon
 • 90 ml sodavatten
 • Garnityr: vattenmelon och en limeskiva.

Gör så här:

Häll vodka och soda i ett glas och toppa med is. Dekorera med en bit vattenmelon och en skiva lime.

Presskontakt:

Assefa Communication

PR Manager

Marita Pettersson, marita@assefa.se , + 46 709 20 22 69