Är du 25 år eller äldre?

Pernod-ricard-sweden.com innehåller information om alkoholhaltig dryck och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Dela inte vår information till minderåriga.

Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor, vår sekretesspolicy (Privacy Policy) och cookie policy.

Denna hemsida ägs av Pernod Ricard Sweden, Marieviksvägen 19a, Stockholm. Hemsidan får bara besökas av personer som är 25 år eller äldre. Pernod Ricard Sweden uppmuntrar alla besökare att njuta av våra produkter på ett ansvarsfullt sätt. 

Läs mer på drinkwise.se

pernod-logo
sv en
pr_portofolio_oct_2020.jpg

Pernod Ricards sortiment

Med vår unika och breda produktportfölj, fokus på kvalitet, arv och innovation, har vi blivit kända som producenten bakom några av världens mest ikoniska varumärken.

sortimentskatalog_PR_22.png

Utöver våra världskända premium-varumärken så har vi även ett sortiment med särskilt exklusiva produkter.

Sortimentskataloger

Här kan du ladda ner och läsa våra sortimentimentskataloger för vin och sprit i PDF format.

Ladda ner vår sortimentkatalog för sprit (PDF)

Ladda ner vår sortimentskatalog för vin (PDF)

Du kan också beställ våra sortimentskatloger genom att maila vår kundservice på info@pernod-ricard-sweden.com

Pernod Ricard Super Premium

Detta är vår kategori av produkter med det där lilla extra. Produkter av exceptionell kvalitet och prestige. Här ingår bland annat Absolut Elyx, Royal Salute blended whisky och Perrier-Jouët Champagne. 

Pernod Ricard Fine Wines

Fine Wines är våra utvalda finviner som alla har något speciellt gemensamt. Det kan vara särskilda jordmåner, unika växtplatser eller enastående druvor i smakfulla kombinationer. I många fall finns Fine Wines i begränsad upplaga och kan vara allokerade i små volymer. Genom dessa viner ges möjligheter att visa upp det lilla extra för gästerna. Kanske som inspiration till en särskild meny komponerad utifrån vinerna eller en temakväll.