Är du 25 år eller äldre?

Pernod-ricard-sweden.com innehåller information om alkoholhaltig dryck och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Dela inte vår information till minderåriga.

Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor, vår sekretesspolicy (Privacy Policy) och cookie policy.

Denna hemsida ägs av Pernod Ricard Sweden, Marieviksvägen 19a, Stockholm. Hemsidan får bara besökas av personer som är 25 år eller äldre. Pernod Ricard Sweden uppmuntrar alla besökare att njuta av våra produkter på ett ansvarsfullt sätt. 

Läs mer på drinkwise.se

pernod-logo
sv en
Aberlour-hero.jpg

Aberlour

Aberlour

Nedsänkt i det magnifika landskapet i de skotska högländerna, längs floden Spey, ligger Aberlour. Ett litet destilleri vars namn betyder "den babblande åns mynning" och vars whisky produceras med renaste källvatten och bearbetas genom användning av noggrant utvalda fat.

Den balanserade smaken som kännetecknar Aberlours whisky kommer av lagring på sherryfat. Aberlours 12- och 16-åring har dessutom fått en dubbel mognad genom att även blivit lagrade i bourbonfat. 

Sedan 1986 har Aberlour whisky vunnit 58 guld och 8 troféer i tävlingarna International Wine and Spirits Competition (IWSC) och International Spirits Challenge (ISC).

Läs mer om Aberlour och sortimentet här.