Är du 25 år eller äldre?

Pernod-ricard-sweden.com innehåller information om alkoholhaltig dryck och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Dela inte vår information till minderåriga.

Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor, vår sekretesspolicy (Privacy Policy) och cookie policy.

Denna hemsida ägs av Pernod Ricard Sweden, Marieviksvägen 19a, Stockholm. Hemsidan får bara besökas av personer som är 25 år eller äldre. Pernod Ricard Sweden uppmuntrar alla besökare att njuta av våra produkter på ett ansvarsfullt sätt. 

Läs mer på drinkwise.se

pernod-logo
sv en

Vin – den historiska drycken

Vin är en av de äldsta och mest varierande dryckerna vi känner till. Doft- och smakupplevelser, hantverk och hårt arbete samlas i drycker som ibland leder oss flera tusen år tillbaka i tiden. En magisk värld att utforska.

rioja.jpg

Idag produceras vin med olika tekniker, klimatförhållanden och odlingslägen över hela världen. Det resulterar i en mängd varianter och smakupplevelser. Fokus ligger på såväl tradition som innovation; kända druvor planteras i nya jordmåner och nästan glömda druvsorter upptäcks på nytt. Unga vinmakare jobbar sida vid sida med äldre generationer och fortsätter att utveckla och förfina redan goda viner. 

Inspireras av Pernod Ricards viner 

På Pernod Ricard värnar vi om det unika i varje flaska vin. Vi arbetar med långsiktigt hållbara viner från tio olika länder och många skickliga producenter. Med utbud som spänner från Rioja-distriktet i soliga Spanien till Kenwood i hjärtat av Sonoma Valley i USA, hittar du ett rikt sortiment av viner som passar alla smaker.  

Utforska vår vinportfölj!