Är du 25 år eller äldre?

Pernod-ricard-sweden.se innehåller information om alkoholhaltig dryck och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor, vår sekretesspolicy (Privacy Policy) och cookie policy.

Denna hemsida ägs av Pernod Ricard Sweden, Marieviksvägen 19a, Stockholm. Hemsidan får bara besökas av personer som är 25 år eller äldre. Pernod Ricard Sweden uppmuntrar alla besökare att njuta av våra produkter på ett ansvarsfullt sätt. 

pernod-logo
sv en

Church Road

Church Road är en av de äldsta vinodlingarna på Nya Zeeland. Sedan starten 1897 har Church Road varit en frontfigur i regionen Hawke’s Bay med en lång rad prisbelönta viner som resultat.

Church Road är en av de äldsta vinodlingarna på Nya Zeeland. Sedan starten 1897 har Church Road varit en frontfigur i regionen Hawke’s Bay med en lång rad prisbelönta viner som resultat. Vinerna från Church Road tillverkas i små partier med traditionell vinproduktionsteknik som betonar textur, struktur och komplexitet, samtidigt som den rikliga fruktsmaken alltid tillåts skina igenom. 

Church Road har länge respekterats som ett av Nya Zeelands allra framgångsrika vinhus i sin kategori. De produceras endast i exceptionella årgångar där de finaste druvorna handplockas för att skapa bästa möjliga djup och koncentration i smaken.

Chefsvinmakare är den prisbelönte Chris Scott, som  bland annat vunnit "New Zealand Winemaker of the Year" i både 2013 och 2016. Allra senast blev han en av finalisterna i "Gourment Traveller Wine New Zealand Winemaker of the Year". 

Läs mer om Church Road här.